Kasvohoidot 

Hoitokuvaukset ovat hahmotelmia, joista lopullinen hoito jalostuu ainutlaatuiseksi ja yksilölliseksi juuri sinulle. Huomioimme aina tarpeesi ja olotilasi.
Teemme hoidot laadukkaalla suomalaisella luonnonkosmetiikalla ja valitsemme hoidon yhteydessä sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

 
Suopursu, 60 min, 70 e

Elvyttävä kasvohoito kuivalle iholle. Ihosi saa kylpeä raikkaassa kosteudessa ja ottaa vastaan vahvistavia ravinteita. Ihosi kirkastuu ja saa elinvoimaisuutensa takaisin. Hoidon jälkeen kasvosi ovat heleät ja olosi on seesteisen rentoutunut.

Meren tuulahdus, 90 min, 105 e

Ihoa tasapainottava kasvohoito. Hellävarainen hoito syväpuhdistaa kasvosi. Hoitavat aineet rauhoittavat ihoasi ja poistavat tulehduksia. Tarvittaessa teemme mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoidon jälkeen kasvosi hehkuvat rauhaa.

Tähtiä tähyämässä 90 min, 110 e

Kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka tuo ihollesi luonnollisen hehkun. Kasvojesi ihon kimmoisuus lisääntyy ja väri kirkastuu hieronnan ja ihoon imeytyvien luonnosta saatujen tehoaineiden ansiosta. Hoitoon sisältyy selkähieronta. Lopputuloksena tunnet olosi uudistuneeksi ja kasvosi säihkyvät.

Unikonttiin uuvahda 90 min, 125 e

Herkän ja uupuneen ihon kasvohoito. Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Ihosi saa aikaa levähtää ja kerätä voimia. Kosteuttavat tuotteet ja lempeä hieronta pehmentää ihoasi. Hoito sisältää nukkumatin jalkakylvyn. Pysähtyminen kirkastaa sisäisen valosi.

Onnenhetki 30 min, 37 e

Ota hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohoidossa tehdään raikas alkupuhdistus ja elvytetään väsynyttä tai kuivaa ihoa ja tasapainoitetaan ihon kosteutta. Naamion aikana voit nauttia rentouttavasta käsihieronnasta.

Siivellä silitä 60 min, 70 e

Kasvohoito nuorelle iholle. Hoidossa käydään läpi ihonhoidon perusteita ja tärkeyttä omalle hyvinvoinnille. Kasvohoito rentouttaa ja auttaa hyväksymään nuoren kehittyvän ihosi.

Lisäpalveluna hoidon yhteydessä:

Timanttihionta 20e
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 10e
Kestovärjäys (ripset ja kulmat) 20e
Sokerointi, ylähuuli tai leuka 15e

Kulmapalvelu, 30 min, 30 e

HAPin kulmapalvelussa kulmasi muotoillaan yksilöllisesti ja värjätään huomioiden ihosi väri. Kulmapalveluun kuuluu myös ripsien kestovärjäys ja väriaineiden vaikuttaessa tehdään rentouttava päänahkaa stimuloiva hieronta. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja ota luonnollinen facelift ryhdikkäillä kulmilla.

 

*** KAKSIN KAUNIHIMPI ***

HAP Hyvinvointilaan voit tulla levähtämään yhdessä. Samassa hoitohuoneessa teille tehdään joko kasvo-, jalka-, tai käsithoito valintanne mukaan. Ihana yllätys ystävälle, kumppanille tai päivänsankarille. Sydämellisesti tervetuloa! Hoitovaraukset hap@haphyvinvointila.fi tai puhelin 044 2431 838.