Kasvohoidot 

Kasvohoitomme tehdään laadukkaalla ja tehokkaalla luonnonkosmetiikalla. Hoidamme sinua ammattitaidolla ja lempeydellä. Meillä ihonhoito lähtee ennen kaikkea sisältä; arvostavista ajatuksista, hyväksynnästä  ja rennosta suhtatumisesta itseen.

Aamuaurinko, 60 min, 70e
Elvyttävä kasvohoito kuivalle iholle.

Ihosi saa kylpeä raikkaassa kosteudessa ja ottaa vastaan vahvistavia ravinteita. Ihosi kirkastuu ja saa elinvoimaisuutensa takaisin. Hoidon jälkeen kasvosi ovat heleät ja olosi on seesteisen rentoutunut. 

Merituuli, 75 min, 105 e
Ihoa tasapainottava kasvohoito.

Hellävarainen hoito syväpuhdistaa kasvosi. Hoitavat aineet rauhoittavat ihoasi ja poistavat tulehduksia. Tarvittaessa teemme mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoidon jälkeen kasvosi hehkuvat rauhaa.


Päivänsäde 90 min,
110 e

Kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka tuo ihollesi luonnollisen hehkun.

Kasvojesi ihon kimmoisuus lisääntyy ja väri kirkastuu hieronnan ja ihoon imeytyvien luonnosta saatujen tehoaineiden ansiosta. Hoitoon sisältyy selkähieronta. Lopputuloksena tunnet olosi uudistuneeksi ja kasvosi säihkyvät.

Höyhensaari, 90 min, 125 e
Herkän ja uupuneen ihon kasvohoito.
Hoidossa keskitytään rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Ihosi saa aikaa levähtää ja kerätä voimia. Kosteuttavat tuotteet ja lempeä hieronta pehmentää ihoasi. Hoito sisältää nukkumatin jalkakylvyn. 

Pysähtyminen kirkastaa sisäisen valosi.