JOOGA

Hapjoogan ohjelmassamme on virtaavan hengityksen ja liikkeen yhdistävää Flowjoogaa, kehoa ja mieltä rauhallisesti hellivää ja syvävenyttävää Yinjoogaa, sekä kehon voimaa, hallintaa ja selkärankaa huoltavaa liinajoogaa.

Aikataulu päivittyy viikottain nettisivuillemme ja facebookissa.

Ilmoittaudu mukaan hap (at) haphyvinvointila.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat sähköpostiisi vastausviestin.

Joogatunnin hinta on 15 euroa. Maksutapoina pankki- ja luottokortti, Smartum, ePassi ja käteinen.

 

Kaverijooga

Kokoa oma ryhmäsi, valitse lempijoogatyylisi ja tule kaveriporukalla, (maks. 6 henkilöä) kerran tai vaikka viitenä peräkkäisenä viikkona omalle räätälöidylle tunnille.

Yhden kerran kaveritunti yhteensä 100 e, kolmen kerran kaveritunnit yhteensä 288 e ja viiden kerran tunnit yhteensä 450 e.

Seuraavat joogatunnit:

Ti 27.2. klo 18 liina

To 1.3. klo 19 yin

To 8.3. klo 19 yin

JOOGAN ALKEET  10 kertaa (täynnä)

Jooga sopii jokaiselle.

 Ei ole olemassa yhtä oikeaa joogaan sopivaa kehoa tai mieltä , vaan meistä jokainen voi löytää itseään kunnioittavan ja palvelevan harjoituksen. 

Joogan alkeiskurssilla lähdemme yhdessä tutustumaan joogan asana harjoitukseen rauhallisella tahdilla, aikaa antaen. 

Kurssilla opettamani Vinyasa flow jooga on vahvistavaa ja dynaamista joogaa, jossa perinteiset jooga-asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattelemana . Harjoitus vahvistaa ja venyttää kehoa, sekä parantaa liikkuvuutta. Hengitykseen ja kehon tuntemuksiin keskittyminen luo vahvan läsnäolon kokemuksen. 

Kurssilla opettelemme flow joogan perusteita, sekä opimme rakentamaan oman harjoituksemme kehoamme kunnioittaen ja kuunnellen.  Käymme asanoita läpi rauhassa ja vaihtoehtoja tarjoten, jolloin opit löytämään juuri sinua kullakin hetkellä parhaiten palvelevan harjoituksen. 

Kurssi sopii erinomaisesti aloittelijoille ja niille, jotka ehkä tauon jälkeen kaipaavat lempeää paluuta joogaharjoitukseensa. 

Ryhmäkoko pidetään pienenä, joten ilmottauduthan mukaan pian. 

Kurssin opettajana on Helene Backman, jolla on kansainväliseen sertifikaattiin (yoga-alliance, RYT-200) oikeuttava jooga-opettajan koulutus, sekä oma vuosien kokemus joogan harjoittamisen hyödyistä. 

Aika: ke klo 18.45-20.15 (alkaen 24.1.2018) yht. 10krt

Hinta: 160e (sis alv)