JOOGA

26.10.  Perjantai-illan ERIKOISYIN klo 17.30-20.30 50 e. Pitkä ja rauhallinen yinharjoitus vapauttaa menneen viikon lukot ja kiristykset. Niin mieli kuin kehokin laskeutuu rentouttavaan viikonloppuun. Illan aikana saat nauttia harjoitustasi tukevista avustuksista ja rentoutumistasi edistävästä lempeästä hieronnasta. Ohjaajana Helene ja avustajahierojana Arja. Ilmoittautuminen sähköpostilla hap@haphyvinvointila.fi

AAMUJOOGA keskiviikkoisin klo 7-8, alkaen 22.8. Tunti on avoin ja voit tulla tunnille ilmoittamatta. Aamuharjoituksen kautta saat elinvoimaa. Ihana tapa aloittaa päivä vetreytyen ja herätellen keho- ja mielitietoisuutta. Lempeää, mutta dynaamista joogaa, jossa keho vahvistuu ja saa lisää liikkuvuutta. Sopii kaikentasoisille joogeille.

YIN 5.9. alkaen keskiviikkoisin klo 18-19.30 alkaen 5.9. 15 kertaa. Yin-jooga opettaa pysähtymisen ja hyväksyvän läsnäolon taitoja. Tunneilla laskeudutaan pitkien venytysten ja syvän hengityksen kautta kuulostelemaan omia tuntemuksia rehellisesti ja opetellaan myötätuntoista suhtautumista itseen. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille. 230 e. Ei tuntia 10.10.

26.10.  Perjantai-illan erikoisyin klo 17.30-20.30. 50 e. Pitkä ja rauhallinen yinharjoitus vapauttaa mennen viikon lukot ja kiristykset. Niin mieli kuin kehokin laskeutuu rentouttavaan viikonloppuun. Illan aikana saat nauttia harjoitustasi tukevista avustuksista ja rentoutumistasi edistävästä lempeästä hieronnasta. Ohjaajana Helene ja avustajahierojana Arja. Ilmoittautuminen sähköpostilla hap@haphyvinvointila.fi

Kaverijooga

Kokoa oma ryhmäsi, valitse lempijoogatyylisi ja tule kaveriporukalla, (maks. 6 henkilöä) kerran tai vaikka viitenä peräkkäisenä viikkona omalle räätälöidylle tunnille.

Yhden kerran kaveritunti yhteensä 100 e, kolmen kerran kaveritunnit yhteensä 288 e ja viiden kerran tunnit yhteensä 450 e.

Polttari- ja synttäriporukoille suunniteltavissa ihan omanlaisensa tunnit.

Ilmoittautuminen ja kyselyt sähköpostilla hap(at)haphyvinvointila.fi (huomaa: nimessämme vain yksi ti-tavu) tai fb-viestillä.