JOOGA

Ilmoittautuminen ja kyselyt sähköpostilla hap(at)haphyvinvointila.fi (huomaa: nimessämme vain yksi ti-tavu), tekstarilla tai fb-viestillä.

YIN 5.9. alkaen keskiviikkoisin klo 18-19.30 alkaen 5.9. 15 kertaa. Yin-jooga opettaa pysähtymisen ja hyväksyvän läsnäolon taitoja. Tunneilla laskeudutaan pitkien venytysten ja syvän hengityksen kautta kuulostelemaan omia tuntemuksia rehellisesti ja opetellaan myötätuntoista suhtautumista itseen. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille. 230 e.

LIINAJOOGAN eli aerialjoogan ryhmä aloittaa 4.9. tiistaina ja kokoontuu 10 kertaa klo 18-19.15. (16.10. ei tuntia) 140 e. Liinajoogaharjoitus tehdään katosta roikkuvan kankaan kanssa. Liinaa käytetään sekä liikkeitä ja venytyksiä avustamaan, että haastamaan. Liinan avulla saadaan selkärankaan lisää pituutta ja hartian seudulle
Tutustumistunnit liinajoogaan pidetään elokuussa 21. ja 28. tiistaina klo 18-19.15. à 10 e. Ilmoittauduthan myös tutustumistunneille sähköpostilla tai fb-viestillä.

AAMUJOOGA keskiviikkoisin klo 7-8, alkaen 22.8. Tunti on avoin, eli voit ilmoittautua erikseen jokaiselle tunnille viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä sähköpostilla tai fb-viestillä. Aamuharjoituksen kautta saat elinvoimaa. Ihana tapa aloittaa päivä vetreytyen ja herätellen keho- ja mielitietoisuutta. Lempeää, mutta dynaamista joogaa, jossa keho vahvistuu ja saa lisää liikkuvuutta. Sopii kaikentasoisille joogeille. .

SENIORJOOGA tiistaisin 21.8. lähtien klo 11-12 (täynnä).

VANHEMPIJOOGA keskiviikkoisin klo 10-11 alkaen 5.9. 10 kertaa. Tasapainoittavaa joogaa vauvojen vanhemmille. Vauvat ovat tervetulleita joogasaliin maton vierelle ihmettelemään. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvitse olla. Ota yhteyttä, mikäli osallistuminen mietityttää esimerkiksi terveydellisistä syistä. 130 e.

SIESTAJOOGA (SENIORJOOGA) torstaisin klo 11-12 alkaen 23.8. 14 kertaa. 190 e.

Rauhallinen ja turvallisen voimaannuttava keskipäivän joogatunti. Harjoituksessa keskitytään hengityksen ja helppojen liikesarjojen avulla oman kehon hallinnan parantamiseen.

Kaverijooga

Kokoa oma ryhmäsi, valitse lempijoogatyylisi ja tule kaveriporukalla, (maks. 6 henkilöä) kerran tai vaikka viitenä peräkkäisenä viikkona omalle räätälöidylle tunnille.

Yhden kerran kaveritunti yhteensä 100 e, kolmen kerran kaveritunnit yhteensä 288 e ja viiden kerran tunnit yhteensä 450 e.