Hieronnat

Hieronta on elinvoimaa lisäävä, rentouttava ja helpottava hoitomuoto. Hieronta tehdään tarpeen mukaan klassisin tai urheiluhierontaottein. Jännittyneet lihakset pehmenevät ja kiputilat lieventyvät. Verenkierron vilkastuminen poistaa kuona-aineita lihaksista ja vastaavasti tehostaa lihasten ravinteiden saantia. Nestekierron elpyminen palauttaa lihasten elastisuutta.
Hieronta voidaan tehdä lihaksia muokkaavana tai urheilusuorituksesta palauttavana, jonkun ongelmakohdan käsittelynä, tai yleistilaa kohottavana ja rentouttavana. Tarvittaessa nivelten liikkuvuutta voidaan edistää mobilisoivalla hieronnalla ja passiivisilla venytyksillä. Kaikista näistä valikoidaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.
Hieronnassa käytetään luonnonmukaisia kotimaisia hoitoöljyjä.

Valitse itsellesi hieronnan kesto ja aika, yhdessä muokkaamme juuri sinulle sopivan hierontakokonaisuuden.

 Hieronta 30 min, 35 e
 Hieronta 60 min, 55 e
 Hieronta 75 min, 70 e
 Hieronta 90 min, 80 e
 Hieronta 120 min, 95 e
 Hieronta 180 min, 150 e

 

Rentouttava päähieronta 45 min, 55 e

Tämä hieronta on rentouttava, stressiä poistava ja ajatuksia kirkastava hartioiden, niskan ja pään alueelle keskittyvä hoito, joka tehdään mukavasti tuolilla istuen.

Kuumakivihieronta 60 min, 65 e

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon sileitä basalttikiviä. Hieronta syvärentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa. Lämpimien basalttikivien ansiosta lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin tuoden rentouden koko kehoon.